Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bu kez süper oldu  (Okunma Sayısı 274 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cengaver
Üstün Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ekim 22, 2010, 09:57:43 ÖÖ »

Önceki 200 kadar karma tohumu heder etmeyi başardıktan sonra  Undecided (160 adet karma drosera capensis, Drosera binata, dionea ve dionea royal red, nepenthes veitchi ve thorelli birde darlingtonia hakkını yemeyeyim yalnız sphatulatalarım 20 adet eksiksiz çimlendi ve büyüyorlar Smiley) forumdan kazandığım 50 adet drosera capensis  tohumunu ektim ve 11 günde çimlendirdim  Cheesy bu kez süper oldu aslında diğerlerinde de benim teknik bir hatam yoktu sadece sıcak ortam iyi olur diye içeride yarım saat bile duramadığım sıcaklıkta bir odaya koymuştum ondan kavruldular herhalde Embarrassed, dionealarında tamamını 14 günde çimlendirmiştim onlarda sıcaktan kurudular belki sizlerede faydası olur diye yazıyorum fazla sıcaklık tohumlara ve eb lere iyi gelmiyor şu anda eb lerimi ortalama 25 derece sıcaklıkta tutuyorum ve kış boyuncada dormancy e girecekler hariç hep bu odada tutacağım
« Son Düzenleme: Ekim 22, 2010, 10:03:28 ÖÖ Gönderen: cengaver » Logged
cengaver
Üstün Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Kasım 09, 2010, 12:28:30 ÖS »

Onbir günde çimlenen droseralarım yirmi günlük oldular ve hala çıkmaya devam ediyorlar , şaşırtıcı olansa bu kadar küçük fidelerde bile kılcal duyarga ve renklerin belirli olması boylarına bakmadan sanki ben büyüdüm av yakalamaya başlayacağım der gibiler canavarlık etoburların genlerinde var ya! Shocked

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v.1.0.6 beta 2 © Bloc

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz