Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: çaprazlama telif hakları  (Okunma Sayısı 221 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
batery99
Kıdemli Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ekim 27, 2010, 05:08:24 ÖS »

bişey sorucam çaprazladığınız ve tohumdan elde ettiğiniz vftye dikip büyütüp daha önce hiç görülmemiş bir tür olduğunu gorursek ona ad koyma hakkınasahip oluruz dimi
örnek dioena aki ryu ile saw toothu royal redle diona dentateyi çaprazliyoruz.sonra ekip büyütüyoruz.2si çiçek açınca çaprazlıyoruz.sonra bu tohumlarıda ekip büyütüyoruz en sonunda daha ön ce hiç görülmemiş bir vft ise buna kafamıza göre bir ad verebiliyoruzmu.dioena susurluklu gibi.ayrıca şunuda sormuş oluyorum çaprazlanmadan oluşan vftyi başka vftyle çaprazlaya biliyormuyuz umarım başınızı ağrıtmamışımdır. forumda sorulduysa özür dilerim Smiley        

susurluklu
Administrator
Uzman Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ekim 27, 2010, 09:18:29 ÖS »

Konu tam sayın saydemirin uzmanlık alanına giriyor.   Smiley

saydemir
Global Moderator
Üstün Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ekim 28, 2010, 01:09:02 ÖS »

Tongue  Tongue
Esasen bu çalışmaları yapanlar daha iyi bilir ama tabiki daha önce hiç görülmemiş bir klon oluşturabilirseniz ve bunu uluslararası yarışmalarda tescillendirebilirseniz. ICPS vb. gibi. Olabilir. Adrian slack's giant gibi isimler var ama bunları yapmakta pek kolay olmasa gerek. 
batery99
Kıdemli Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Ekim 28, 2010, 08:39:56 ÖS »

sağolun meraktan sormuştum ama zaten o kadar vft türü yok tek normal klon.7 tanelerdi zaten  mersinde bırakmışmıtım halama 2 tane kalmış.neyse bu ikisi toparlıyacak gibi. Smiley
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v.1.0.6 beta 2 © Bloc

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz