Evet nihayet "tek ağaç bir sürü meyve - maymun insan" gibi farklı farklı cevaplar gelmeye başladı.

Ben gene de deneyeceğim. Vft'emde 7 çiçek var. Bunlardan üçünü çarpraza tutarım. Geri kalanları da normal dölleme yaparım. Bari çiçeğe bıraktığım vftden normal tohum alayım da çiçeğe bırakmam boşa gitmesin.
Çarprazlama verimli olursa ne ala. Olmazsa da sağlık olsun.

evet mösyö mordahel.sonuçlarınızı bekliyorum.karanfille vft karışınca hızlı büyüyen bir melezmi çiktı
batery99 lütfen biraz dikkatli ve özenli davranalım sırf mesaj yazmış olmak için yazmayın gerektiğinde ve ilgili konularda yazın mösyö moredhel o yazıyı
nisan 2008
'de yazmış ve nisan 2009'dan beride online olmamış sen hala adama soru soruyorsun muhtemelen etobur bitki yetiştirmeyi ve siteyi bırakmıştır,sürekli mesaj yazacağına biraz siteyi ve üyeleri, admin ve moderatörleri ve konuları incelesen ya.Tamam anlıyorum mesaj sayısını yükselteceksin ama olur olmaz zamanda konuyla alakası olmayan şeylere mesaj yazılmazki ya banada bi zararı yokta yeni mesaj yazmışlar diye bakıyorum heryerde senin mesajın birkaç günden beri bayağı mesaj kirliliği oldu.