Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: dioneae muscipula da çiçeklerin döllendirilmesi  (Okunma Sayısı 1719 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
serilaaa
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

yenertansu@hotmail.com

« Yanıtla #15 : Mayıs 30, 2010, 04:33:46 ÖS »

Teşekkür ederim Sayın Ferhan bey önerilerinizi aynen yerine getireceğim.Selamlar
serilaaa
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

yenertansu@hotmail.com

« Yanıtla #16 : Mayıs 30, 2010, 04:53:47 ÖS »

Sayın susurluklu resimlerini aşağıya koydum.Siyah tohumlar yaprakların üzerine dökülmüş bazıları
keselerin içersinde gözüküyor.Bunları toparlamam lazım

batery99
Kıdemli Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Temmuz 13, 2010, 11:22:40 ÖÖ »

Evet nihayet "tek ağaç bir sürü meyve - maymun insan" gibi farklı farklı cevaplar gelmeye başladı. Smiley

Ben gene de deneyeceğim. Vft'emde 7 çiçek var. Bunlardan üçünü çarpraza tutarım. Geri kalanları da normal dölleme yaparım. Bari çiçeğe bıraktığım vftden normal tohum alayım da çiçeğe bırakmam boşa gitmesin.

Çarprazlama verimli olursa ne ala. Olmazsa da sağlık olsun. Smiley
evet mösyö mordahel.sonuçlarınızı bekliyorum.karanfille vft karışınca hızlı büyüyen bir melezmi çiktı
cengaver
Üstün Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : Temmuz 13, 2010, 12:28:45 ÖS »

Evet nihayet "tek ağaç bir sürü meyve - maymun insan" gibi farklı farklı cevaplar gelmeye başladı. Smiley

Ben gene de deneyeceğim. Vft'emde 7 çiçek var. Bunlardan üçünü çarpraza tutarım. Geri kalanları da normal dölleme yaparım. Bari çiçeğe bıraktığım vftden normal tohum alayım da çiçeğe bırakmam boşa gitmesin.

Çarprazlama verimli olursa ne ala. Olmazsa da sağlık olsun. Smiley
evet mösyö mordahel.sonuçlarınızı bekliyorum.karanfille vft karışınca hızlı büyüyen bir melezmi çiktı

batery99 lütfen biraz dikkatli ve özenli davranalım sırf mesaj yazmış olmak için yazmayın gerektiğinde ve ilgili konularda yazın mösyö moredhel  o yazıyı nisan 2008'de yazmış ve nisan 2009'dan beride online olmamış sen hala adama soru soruyorsun muhtemelen etobur bitki yetiştirmeyi ve siteyi bırakmıştır,sürekli mesaj yazacağına biraz siteyi ve üyeleri, admin ve moderatörleri ve konuları incelesen ya.Tamam anlıyorum mesaj sayısını yükselteceksin ama olur olmaz zamanda konuyla alakası olmayan şeylere mesaj yazılmazki ya banada bi zararı yokta yeni mesaj yazmışlar diye bakıyorum heryerde senin mesajın birkaç günden beri bayağı mesaj kirliliği oldu.
cengaver
Üstün Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : Temmuz 13, 2010, 01:02:50 ÖS »

tamam bundan sonrabirkaçgünde bir yazarım :)ama 2 gün sonra yazlığa gidiyorum orada neredeyse hiç mesaj yazamıyacağım için bari burada yazayım dedim Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Ağlama canım, ben sana mesaj yazma demedim mesaj kirliliği yapma dedim hem senin iyiliğin için mesajın 54 olmuş ama dikkat edersen karmanda -13 olmuş (bu karmayıda ben pek anlamadım galiba mesajın beğenilmesine göre değerlendiriliyor) yinede kızmayıp hoş karşıladığın için teşekkür ederim(Ya biraz özel olucak ama istersen cevaplama yaş kaç? ona göre davranalım
cengaver
Üstün Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : Temmuz 13, 2010, 03:37:20 ÖS »

valla tahmin etmiştim zaten seçtiğin resimden ve yazılarından, benim 36'da olduğumu düşünürsen bayağı gençsin. Yaşın büyükolsaydı yazdıklarıma kızardın zaten, yinede bu yaşta güzel hoby'lere başladığın için tebrik etmek lazım,diğer çeşitlerdende yetiştirmen dileğiyle başarılar Cheesy Undecided Kiss
batery99
Kıdemli Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #21 : Temmuz 13, 2010, 03:41:45 ÖS »

sağ olun annem istememişti ben çok istiyordum Smiley neyseki doğum günümde halam almiş
marioforever Smiley Grin Grin Grin Grin ayrıca lütfen karmamı eksilemeyin
« Son Düzenleme: Temmuz 13, 2010, 03:48:14 ÖS Gönderen: batery99 » Logged
erkmendeniz
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #22 : Nisan 15, 2011, 06:02:58 ÖS »

tohumları aldıkdan sonra çiçek sapının tammını kesmek gerekirmi ? Embarrassed
susurluklu
Administrator
Uzman Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #23 : Nisan 15, 2011, 06:16:50 ÖS »

Hayırdır sayın erkmendeniz,tohummu aldınız yoksa erkenden..
Tohumları aldıkan sonra hemen sapın kesilmesi gerekir.

erkmendeniz
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #24 : Nisan 15, 2011, 06:20:10 ÖS »

yok daha almadım ama yakında alacagım tohumlar bir olgunlasında
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v.1.0.6 beta 2 © Bloc

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz